MI6, serviciul britanic de informaţii externe, recrutează femei şi persoane din rândul minorităţilor etnice

Serviciul secret britanic face recrutări. Campania se defăşoară în premieră şi în cinematografe. Se caută inclusiv persoane provenite din rândul minorităţilor etnice.

Celebrul MI6, serviciul britanic de informaţii externe, a lansat primele reclame în cinematografe destinate să atragă noi agenţi în lumea spionajului.

Se caută în special femei şi persoane din rândul minorităţilor etnice.

Recrutările se fac deschis, în presă şi pe internet, serviciul adaptându-se noilor provocări de securitate.

În reclamă apare şi o florăreasă, despre care se spune că nu lucrează pentru MI6, dar că ar putea să o facă.

Ca să devii spion britanic este nevoie de un IQ ridicat, de inteligenţă emoţională, integritate şi interes pentru politica externă, după cum apar menţionate criteriile generale în presă.

Publicaţia The Telegraph publică şi un mesaj din partea directorului MI6, care îi încurajează pe cei pasionaţi de lumea spionajului să renunţe la rezervele că nu ar putea să facă faţă şi să vină să-şi testeze abilităţile.

„Sper ca tot mai mulţi oameni să vadă anunţul nostru şi să-şi dea seama că există un loc pentru ei în echipa noastră”, a declarat Alex Younger, şeful spionajului britanic. Are 53 de ani şi este descris ca un tip extraordinar, inteligent şi afabil, o atitudine ce învăluie o structură de oţel.

stiri.tvr.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *